Badkamer renovatie of opfrissen sanitair

Een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand vergt enige ervaring en is daarom ook een specialistische klus, ons advies is daarom ook altijd, schakel een erkend installatiebedrijf in voor de plaatsing van het sanitair. Wanneer dit niet op de juiste wijze aangesloten wordt, kunt u hier jarenlange problemen aan overhouden. U mag van een erkende specialist verwachten dat renovatiewerkzaamheden gedegen uitgevoerd worden. Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus maar vaak wel voordeliger dan wanneer u er voor kiest om alles nieuw te plaatsen. Er zijn veel mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling mee te geven zonder dat alles vervangen moet worden.

Nieuw

Wanneer u bijvoorbeeld bij nieuwbouw of verhuizing een andere woning of bedrijfspand betrekt, zijn het vaak de sanitaire ruimtes die niet voldoen aan de gestelde eisen of stijl die u wenst. Het kan voorkomen dat u zelfs nog mag beslissen hoe u de sanitaire ruimtes wilt hebben. Een groot voordeel, want u kunt direct een keuze maken die helemaal bij u past. Heeft u een bepaald eindbeeld in gedachte en een lijst met wensen voor het sanitair opgesteld, dan zijn de vervolgstappen van groot belang. Hierin kunnen wij u bijstaan door u te voorzien van deskundig advies en waar mogelijk de plaatsing van het sanitair voor u te verzorgen. Kortom, u kunt bij ons terecht voor de gehele installatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand.

Persoonlijk advies en offerte

Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op via 077 - 321 33 33 of vul hier het aanvraagformulier in. 

Na ontvangst van uw aanvraagformulier maken wij op korte termijn een afspraak voor een opname in uw woning. In overleg met u, indien gewenst, plannen wij een afspraak bij een showroom in de buurt zodat u uw wensen voor het sanitair kunt bespreken. Mocht u dat op prijs stellen dan gaan wij graag met u mee. Op basis van uw keuzes van het gewenste sanitair ontvangt u daarna van ons een maatwerkofferte. 

Reparaties

Voor al uw ingrepen op sanitair gebied kunt u direct contact opnemen met ons via 077 - 321 33 33. Of het nu gaat om het vervangen van de kraan of de montage van een douchecabine inclusief leidingwerk. Voor grote en kleine reparaties of ingrepen zijn wij de specialist die u zoekt.