U bent verzekerd van professioneel onderhoud


Een kapotte cv-ketel, airco of warmtepomp is heel vervelend en komt altijd ongelegen. Met goed en periodiek onderhoud voorkomt u storingen. Met een onderhoudscontract van Woodapple bent u verzekerd van professioneel onderhoud van uw installatie. Wij zijn al vele jaren specialist in onderhoud van diverse soorten installaties. 

Onze service- en onderhoudsdienst geeft een 24-uurs fulltime-service, die ervoor zorgt dat uw installaties het gehele jaar door bedrijfszeker en betrouwbaar functioneren. Verder kunnen wij voor u diverse inspecties uitvoeren met betrekking tot electra- (NEN3140), stook- (SCIOS-eisen) en waterinstallaties (legionella preventie).

Op een rijtje:

Bij storing binnen 24 uur een monteur

Vakkundige reparatie

Onderhouds- en voorrijkosten volledig gedekt

Wij bellen u tijdig voor een onderhoudsafspraak. U hoeft er zelf niet aan te denken.

De voordelen van een onderhoudscontract

Op maat gemaakt

Uw onderhoudscontract wordt op maat gemaakt; het is afhankelijk van het soort en aantal technische installaties waaraan onderhoud wordt gedaan. In de contractprijs zijn in ieder geval al de onderhoudskosten volledig gedekt. Moeten er reparaties uitgevoerd worden? Dan worden er wel nog uurloon en/of materiaalkosten in rekening gebracht.

Storing

Heeft u een storing aan uw installatie? Erg vervelend. Wij zorgen dat het opgelost wordt. Belt u ons van maandag t/m vrijdag voor 10 uur? Dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u dezelfde dag nog geholpen wordt.

Wij bellen u!

U hoeft zelf niet te bellen voor een onderhoudsafspraak: wij houden bij wanneer u het onderhoud uitgevoerd wilt hebben en nemen het initiatief om een afspraak te maken. En bent u niet thuis, dan ontvangt u een brief zodat u contact met ons op kunt nemen.

24-uurs service

Wist u trouwens van onze 24-uurs service? Dag en nacht staat er een monteur voor u klaar om u te helpen bij spoedeisende situaties, buiten kantooruren. Dus ook in de avonduren, in het weekend en op feestdagen helpen wij u. Hebt u een onderhoudscontract, dan heeft u een streepje voor!

Wees verzekerd van professioneel onderhoud aan huis

Een kapotte cv-ketel, airco of warmtepomp is heel vervelend en komt altijd ongelegen.