Woodapple is een totaalinstallateur met oog voor de particuliere en zakelijke relatie.

Ontzorgen is ons vak!

Dat is ons motto dat wij al ruim 10 jaar voeren en goed zichtbaar is op onze bussen. Onze collega’s in het veld en op kantoor weten als geen ander wat dit betekent. Elke dag zetten wij dat stapje extra om onze relaties te helpen, problemen op te lossen en te voorzien van passende adviezen. De installaties die wij onderhouden en bouwen zijn namelijk het hart en de aderen van elk pand. En die hebben natuurlijk goede, periodieke en vooral preventieve zorg nodig.

Samen sterk

Als team van ruim 25 collega’s, leveren wij deze zorg en helpen wij elkaar hierbij. Want samen sta je sterk en alleen dan kunnen we als bedrijf groeien. Naast de collega’s op kantoor hebben wij servicemonteurs, elektra- en installatiemonteurs in dienst. Ervaren mannen en vrouwen, maar ook zij-instromers, leerlingen en stagiaires krijgen de kans binnen ons bedrijf om zich te ontwikkelen en hun kwaliteiten te ontplooien. Om de beste versie van zichzelf te ontdekken én te worden en om zo onze relaties dagelijks van dienst te zijn.

Service & Onderhoud

Woodapple is in 2011 opgericht en is vanaf het eerste moment vol met service & onderhoud aan de slag gegaan. Dagelijks zorgen we voor CV-ketels en lossen we storingen op. Dit doen we conform de geldende regels die sinds april 2023 van kracht zijn, ook wel bekend onder CO-certificering en het logo koolmonoxide -vrij voeren wij dan ook met trots. Onze monteurs die werken aan CV-ketels hebben de papieren om dit te mogen doen, waardoor we als bedrijf laten zien dat we de veiligheid van onze relaties serieus nemen. Veel van onze relaties hebben een onderhoudsabonnement afgesloten zodat ze kunnen profiteren van de vele voordelen die dit biedt, waaronder de inzet van onze 24/7 storingsdienst.

Verduurzamen

Daarnaast focussen wij ons de laatste jaren steeds meer op het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden waar het onderhoud, storingen verhelpen en installeren van warmtepompen, airco’s en warmtepompboilers onze dagelijkse business is. Het werken aan warmtepompen en airco’s is weer een andere tak van sport. Dit vraagt een andere opleiding van onze mannen en de daarbij behorende certificering. Onze mannen beschikken over de juiste papieren en materialen waardoor we ook in het weekend in actie kunnen komen als dat nodig is.

Toppers gezocht!

Natuurlijk is er altijd ruimte in ons team, voor een topper die het installatie vak van binnen en buiten kent. Maar ook kanjers die het vak willen leren, geven wij graag een kans. En uiteraard kan het vak bij ons ontdekken door een snuffelstage, lintstage of afstudeerstage ook, zowel buiten als op kantoor. Gewoon omdat wij het belangrijk vinden om onze kennis te delen en graag collega’s welkom heten in ons team die het hart op de juiste plek hebben!

Herken jij je hierin, dan is een reactie altijd welkom via [email protected]!

Woodapple collage

Wees verzekerd van professioneel onderhoud aan huis

Een kapotte cv-ketel, airco of warmtepomp is heel vervelend en komt altijd ongelegen.