Snelle service

Op het moment dat u een loodgieter inschakelt is dit vaak omdat er iets kleins defect is gegaan dat snel gerepareerd moet worden.

Dan kiest u toch het liefst voor een specialist zodat u gegarandeerd bent van een gedegen eindresultaat. Wij zijn die specialist die u zoekt. Wij staan voor u klaar, om iedere klus van groot tot klein, te verhelpen, te voorkomen of te realiseren.


Legionella preventie

Legionella is een bacterie die ontstaat doordat water lang stil staat in delen van het watersysteem waar op dat moment geen waterdoorstroming mogelijk is. Deze bacterie verspreidt zich in kleine waterdruppeltjes. Doordat mensen deze druppeltjes inademen of binnenkrijgen kan de legionellagriep of veteranenziekte overdragen worden.

Dit is natuurlijk iets dat u wilt voorkomen. Bent u niet zeker van uw watersysteem of is er binnen uw huis of bedrijf voor langere periode een bepaalde sanitaire voorziening of kraan niet gebruikt. Twijfel dan niet en laat een legionellaonderzoek uitvoeren om er zeker van te zijn dat uw huis of bedrijfspand geen sporen van legionella bevat. Wij helpen u hier graag mee.

Wees verzekerd van professioneel onderhoud aan huis

Een kapotte cv-ketel, airco of warmtepomp is heel vervelend en komt altijd ongelegen.