Wat is Woodapple?

Toen Mathijs Houtappels nog een kleine jongen was wist hij het al zeker: als hij ooit een eigen bedrijf zou beginnen zou het Woodapple heten.

Toen Mathijs Houtappels nog een kleine jongen was wist hij het al zeker: als hij ooit een eigen bedrijf zou beginnen zou het Woodapple heten. Toch werkte hij ruim twaalf jaar geleden tot zijn volle tevredenheid bij installatiebedrijf Karel Hermans in Panningen. Toen het bedrijf echter in zwaar weer geraakte en hem gevraagd werd tot de directie toe te treden in een ultieme poging de boel weer vlot te trekken, stemde hij toe. Mede dankzij Mathijs kon het bedrijf eind 2010 nog haar 65-jarig bestaan vieren, maar uiteindelijk bleek de in het verleden opgelopen averij toch te zwaar. Reden voor Mathijs om de sprong te wagen en in afgeslankte vorm onder eigen vlag verder te gaan, en zo werd eind 2011 Woodapple een feit.

Installatiebedrijf Woodapple was een succes. Het aantal medewerkers groeide en in 2017 stapte ook echtgenote Maaike aan boord om Mathijs de broodnodige ondersteuning te bieden.

Anno 2023 is het bedrijf, sinds 2018 gevestigd aan de J.F. Kennedylaan 18a in Panningen, een compleet en veelzijdig installatiebedrijf met een team van ruim 25 enthousiaste medewerkers dat met de huidige kennis en ervaring in staat is om zowel ondernemers als particulieren volledig te ontzorgen vanaf het allereerste inventarisatiegesprek tot en met de bedrijfsklare uitvoering van een project.


Diversiteit aan disciplines

Een van de manieren waarop Woodapple zich onderscheidt van andere installatiebedrijven is de diversiteit aan disciplines. Hoewel de core business van het bedrijf service en onderhoud is, heeft Woodapple ook de juiste mensen in huis als het gaat  om het installeren van een warmtepomp of airco, het aanleggen van een elektriciteitsinstallatie of de plaatsing van sanitair. Dat betekent niet alleen dat werkzaamheden op elkaar afgestemd kunnen worden zodat de klant zo weinig mogelijk ongemak ervaart, maar ook dat klanten – wat de inhoud en omvang van het project ook is – te allen tijde te maken hebben met slechts één aanspreekpunt, en dat is wel zo efficiënt. Tel daarbij op dat Woodapple desgewenst ook het onderhoud van uw installatie voor haar rekening neemt én er nog een ouderwets servicegerichte instelling op na houdt, dan zal het niemand verbazen dat het bedrijf inmiddels al vele jaren een begrip in de regio is. 


Meer weten!

Wil je weten of Woodapple ook voor jou iets kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op de website, waar het ruime aanbod van diensten zeer uitgebreid beschreven staat. Maar uiteraard kun je ook eenvoudigweg telefonisch contact met ons opnemen!